İnstagram Reklam Hesabım Kapatıldı

 


İnstagram reklam hesapları genel olarak telif haklarından dolayı kapatılabiliyor. İnstagram reklam hesabım kapatıldı sorunu hesabınızda yapmış olduğunuz uygunsuz davranışlar sonucu olabilir. Ayrıca tehlikeli, yasa dışı ürünlerin pazarlaması da İnstagram hesabınızın kapatılmasına sebep olabilir. Aynı zamanda hesabınızda değişikler yapıldığı zamanda İnstagram koruma amaçlı hesabınızı dondurabiliyor. Reklam ihlali durumlarında ise hesabınız süreli ya da süresiz olarak kapanabilir.

İnstagram reklam hesabınız yoğun şikayet üzerine de kapatılabilir. Hesaplarınız kapatıldıktan sonra İnstagram destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekiyor. Destek ekibiyle iletişime geçildikten sonra hesaplarınızın açılma ihtimali yüksektir. Destek ekibi size durumun sebebini bildirerek, bir daha tekrarlanmaması için uyarı verebilir. Ya da hesabınız İnstagram topluluk ilkelerini ihlal ettiği için süresiz olarak kapanabilir!

İnstagram Reklam Hesabım Tekrar Nasıl Açılır?

İnstagram hesabınızın tekrar açılması için bazı adımları atmanız gerekiyor. Ancak her şeye rağmen atacağınız adımlar neticesinde hesabınız açılmayabilir. İnstagram reklam hesabınız eğer ki dondurulmuşsa hesabınız ortalama 7 gün içerisinde tekrar aktif olur. İnstagram bazı sebeplerden ötürü hesabınızı dondurabilir. Genellikle hesabınızdaki ani değişikliklere bağlı olarak hesabınızı güvence altına almak için reklam hesabınız dondurulur.

İnstagram reklam veremiyorum sorunu tehlikeli ürünlerin pazarlamasını yaptığınız durumlar uyuşturucu gibi maddelerin pazarlamasında İnstagram reklam hesabınızı süresiz olarak kapatılır. Bu gibi durumlara düşmemek için İnstagram topluluk kurallarını ihlal etmemeye özen göstermeniz gerekiyor. Topluluk prensiplerine uyduğunuz sürece hesaplarınız süresiz kapatılmaz!

Artık instagram reklam hesabım kapatıldı veya buna benzer durumlarla karşılaşanlar doğrudan @is.pektas Instagram adresiyle veya 0541 379 39 68 numaralı whatsapp hattı ile iletişime geçebilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bariyer Sistemleri Nedir?

Freze Nedir?

24 Saatte Aşık Etme Duası