Sosyal Medya Fenomeni Nasıl Olunur?

 


Sosyal medya fenomenlerinin bir çoğu televizyonda gördüğümüz yıldızlar kadar ilgi görür hale geldi. Sosyal medya fenomenleri istedikleri takipçi sayısına ulaştıktan sonra farklı sektörlere de fenomenliklerinin cazibesini kullanarak farklı cezbedici sektörlere de kayabiliyor. Nitekim Enes Batur, Youtuberlık konusunda ciddi bir takipçi kitlesine ulaştı ve kendi isminin geçtiği bir filmde başrol oynadı. Bu tür örnekler de özellikle gençlerimizin şöhret iştahını kabartabiliyor.

Farkınız Ne?

Sosyal medya fenomeni olmak isteyen milyonlarca insanın olduğu unutulmamalı. Buna bağlı olarak da kendinizin diğerlerinden ne farkınız olduğunu bulmanız gerekiyor. Bunu keşfettikten sonra ve diğerlerinden farklı olduğunuzda bu yolda amacınıza ulaşmak için daha hızlı adımlar atacaksınız.

Takipçi Sayımı Nasıl Yükseltirim?

Sosyal medya fenomenliği ile takipçi sayısı bildiğiniz üzere et ile tırnak gibi. Takipçi sayınız ne kadar yüksek olur ise o kadar çok tanınır ve o kadar çok da fenomen olma yolunda emin adımlar atarsınız. Takipçi sayınızı yükseltmek için, internette takipçi kas gibi Smm panel sitelerine itibar asla etmeyiniz. Aksi takdir de fenomen olma yolunda ciddi bir yara alırsınız. Bu tür siteler, sizin adınıza sizin hesabınızdan tanımadığınız birilerini takip eder ve buna bağlı olarak da spamdan dolayı Instagram, Twitter ve Facebook gibi markalardan spam cezaları alabilirsiniz. Bu aşamada sosyal medya paneli seçimi en iyi şekilde yapılmalıdır.  Sizin fenomen olma yolunda  önemli adımlar atmanıza olanak tanıyacaktır. Sosyal medya bayi paneli alan ve bu şekilde farklı sitelerin alt yapısını kullanan sitelerden bu süreçte uzak durulması çok daha mantıklı olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bariyer Sistemleri Nedir?

Freze Nedir?

24 Saatte Aşık Etme Duası