Güvenilir APK İndirme Siteleri

 

Android tabletlere ya da telefonlara Google PlayStore dışındaki yerlerden de oyun yada uygulama yükleme şansınız vardır. Bunun için bu makalede verdiğimiz güvenilir APK indirme sitelerinden yararlanabilirsiniz.

 

APK kelimesi Android Package Kit kelimelerinin kısaltılmış halidir. , Android işletim sistelerinde kullanılan bir dosya formatıdır. Apk indir seçeneği uygulamaların ya da oyun dosyalarının yüklenmesinde ve dağıtılmasından kullanılmaktadır.

 

Aslına bakarsanız sanılanın aksine PlayStore dışındaki yerlerden APK uygulama ya da oyun indirmenin cihaza hiçbir zararı bulunmamaktadır. Güvensiz önyargısı tamamen yanlıştır. Oldukça da güvenlidir. Burada önemli olan şey apk adam gibi güvenilir APK indirme sitelerini kullanmaktır..

APK Sitelerinin Avantajları ve Güvenilirliği

Bazı uygulamaların Google Play Store mağazasında bulunmaması apk indir seçeneğinin avantajları arasında yer almaktadır. Aklınızın bir köşesinde bulunsun, bir uygulamanın Google Play Store mağazasında yer almamasının tek nedeni güvenilir olmaması değildir.

 

Uygulamaların Google Play Store mağazasında bulunmamasının nedeni lokasyon kısıtı ya da geliştiricinin kendisinin uygulamayı kaldırması olabilir. Apk adam gibi siteler sayesinde bu tip mağazada olmayan uygulamaları telefonunuza yükleyebilirsiniz. APK dosyalarını güvenilir sitelerden indirdiğiniz sürece güvenlik bakımından herhangi bir problemle karşılaşmazsınız.

 

APK dosyalarının ücretli uygulamaları ücretsiz bir şekilde kullanmak gibi avantajları da var. Ya da oyun içi satın almalarda hile yapmak gibi opsiyonlarda var. En çok dikkat etmeniz gereken husus da budur. Çünkü art niyetli yazılım barındıran apk dosyalarının çoğu bu tarz şeylere yarayan dosyalar oluyor. O yüzden çok dikkatli olmalısınız. Apk indir butonları her zaman istediğiniz uygulamayı indirmeyebilir. Doğru dosyayı indirdiğinizden emin olun.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bariyer Sistemleri Nedir?

Freze Nedir?

Aplik Nedir?