İnstagram Gizli Hesap Görme Sitesi

 

1- İlk adım olarak bestwhozi.com  web sitesine giriş yapın.

2- Daha sonra sitedeki login butonundan instagram hesabınız ile giriş yapın.

3- Giriş yaptıktan sonra sol üst tarafta arama butonu göreceksiniz. Bu butona profilini görmek istediğiniz instagram kullanıcısının kullanıcı adını yazın.

4- Son olarak tüm işlemler onaylandıktan sonra görmek istediğiniz Instagram profili açılacaktır.

Not: Bu İnstagram gizli hesap görme sitesinde giriş yaparken orjinal İnstagram hesabınız ile giriş yapmazsanız daha iyi olur. Güvenlik açısından fake bir hesap açıp bu hesapla giriş yapmanız önerilir.

 

WhatsApp Plus Nedir?

Whatsapp Plus nasıl indirilir? Whastapp Plus uygulama mağazasından değil apk olarak indirilip kurulan bir uygulamadır. Normal whatsapp uygulamasında bulunan tüm özellikler Whatsapp Plus uygulamasında da bulunur. Ancak Whatsapp Plus’ta normal Whatsappta kullanamadığınız bazı ek özellikler bulunmaktadır. Whatsapp Plus apk dosyasını indirerek kısa bir süre içinde kullanmaya başlayabilirsiniz.

WhatsApp Plus ile Neler Yapabilirsiniz?

Whatsapp Plus uygulaması ile normal Whatsapp uygulamasında yapabileceğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Ancak Whatsapp Plus uygulamasında normal whatsapp uygulamasında bulunmayan bazı ek opsiyonlar bulunmaktadır. Örnek vermek Normal whatsapp uygulamasında birisinin durum güncellemesine baktığınızda karşı taraf bunu görebilir. Ancak Whatsapp Plus uygulamasında durum görmelerini kapatabilirsiniz. Siz durumu görüntülediğiniz halde karşı taraf gördüğünüzü göremez. Ya da görüldü seçeneğini kapatabilirsiniz. Siz karşıdan gelen mesajı gördüğünüz halde karşı tarafa görüldü bilgisi iletilmez.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bariyer Sistemleri Nedir?

Freze Nedir?

24 Saatte Aşık Etme Duası