Astroloji

 


Asırlardır var olan astroloji, günümüzde bilimsel olarak incelenmesi gereken bir konu olmuştur. Astrologlar gökyüzü hareketlerine bakarak hemen her şeyi yorumlamaktadır. Astrologluk günümüzde popülerlik kazanmıştır.

Astrologlar,  sosyal medya üzerinden takipçilerine ulaşmakta ve astrolojik analizleriyle insanları aydınlatmaktadırlar. Ülkelerin ekonomileri, liderler, önemli olaylar hakkında bile öngörüde bulunabilme yetenekleri vardır.  Bu yeteneği kazanmak için Astroloji eğitimi almak gerekmektedir.

Astroloji meraklıları, astrologların öngörülerine bakmadan önemli kararlar vermekten kaçınmaktadır. Kişinin doğum tarihi, doğum saati, doğduğu yer gibi bilgiler, astroloğun doğum haritası hesaplaması için gereken bilgilerdir.  Astroloji çok kapsamlıdır. Çeşitli dalları vardır. Bu dallarda da ayrı eğitim alınması gerekmektedir. Profesyonel astrologlar, astrolog adaylarına eğitimler vermektedir. Bu eğitimler sonucunda çok değerli astrologlar yetişmektedir.

Astrolojinin Dalları

Astrolojinin dalları arasında saat astrolojisi de denilen horary astroloji nokta atışı cevaplar vermektedir. Soru sorma ve sorunun sorulma saati önemlidir. Sinastri haritası çiftlerin ilişki ve evlilik uyumunu öngörür. Yükselen burç bulmak bazen zordur. Bunun nedeni doğum saatinin bilinmemesidir. Reftifikasyon tekniği doğum saati öğrenme işlemidir. Hayatımızdaki durağanlıkları bunların nedenlerini araştıran derin bir konu da astrokronos olarak karşımıza çıkar. Astroloji dallarından biri de kariyer astrolojisidir. Kişinin hangi mesleği seçmesi, hangi meslek dallarında başarılı olacağı kariyer astrolojisi ile ön görülür. Tüm bu eğitimleri profesyonel astrologlardan almak önemlidir. Astrolog Ebru Tansoy, alanında çok başarılı bir astrologdur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bariyer Sistemleri Nedir?

Freze Nedir?

24 Saatte Aşık Etme Duası