Donmayan IP TV S atın Al

 


Günümüzde televizyon yayınlarının büyük bir bölümü yasal olarak izlenebiliyor olsa da IP TV maalesef ki yasal olmadığı şeklinde lanse ediliyor. Bu şekilde lanse edilmesindeki en önemli neden ise izlenme şeklidir. Bu bilgiler neticesinde isterseniz donmayan iptv nedir? Bu sorunun yanıtını vererek başlayalım.

IP TV nedir?

IP TV internetten izlenebilecek, internet protokolünü kullanan yayın anlamına gelir. Şifreli ya da şifresiz olan kanalları IP paketi haline dönüştürülerek izlenebilir. İp üzerindeki diziler ve filmler son kullanıcıya internet bağlantısı üzerinden ulaştırılır. İlk olarak ABD ve Avrupa’da kullanılmaya başlayan Avrupa iptv Türkiye’de Tivibu adıyla sunuluyor.

IP TV Nasıl Çalışır?

 IP adından da anlaşılacağı üzere internet üzerinden verilerin aktarılarak ulaştırılması şeklinde çalışır. Türkiye’de geniş bir kitleye sahip olan bu yayın farklı platformlar üzerinden de farklı isimlerle sunulabiliyor. IP TV paket halinde sunulurken aylık, üç aylık, altı aylık ve yıllık olarak oluşturulmuş paketler üzerinden satın alınabiliyor.

Günümüzde televizyon yayıncılığı geliştirilirken beraberinde izleme alışkanlıkları da değişmiştir. Yani artık insanlar reklam arası dizi ya da film izlemek yerine reklamsız yayınları takip etmeyi daha faydalı buluyor. Hatta IP TV üzerinden seri yayınlanmış olan diziler arka arkaya izlenebiliyor. IP TV üzerinde yalnızca arşivde bulunan film ya da diziler değil aynı zamanda belgesel yayınları ve Avrupa’da yayınlanan diğer kanallarda bulunuyor. Türkiye’deki diğer tüm televizyon kanalları da bu yayınlar üzerinden izlenebildiği için ekstra televizyon anteni ya da uydusu bulunmasına gerek kalmıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bariyer Sistemleri Nedir?

Freze Nedir?

Aplik Nedir?