Mobil Ödeme Bozumu

 


Mobil ödeme, yapılan harcamaların GSM operatörleri tarafından karşılanması anlamına gelir. Daha açık anlatmak gerekirse; mobil ödeme sistemini kullanarak gerçekleştirdiğiniz tüm harcamalar cep telefon faturanıza yansıtılır. Bu nedenle mobil ödeme nakite çevirme oldukça avantajlı bir işlemdir. Bazen cebimizde nakit para bulunmuyor olabilir, kredi kartı kullanmıyor olabiliriz. Bu gibi durumlarda mobil ödeme sistemini kullanarak anlık ihtiyaçlarımızı karşılayabiliriz.

Mobil Ödeme Nakit Sistemi Nasıl Kullanılır?

Mobil ödeme nakit sistemini kullanmak için öncelikle kişisel bilgileriniz ve telefon numaranız ile kayıt oluşturmanız gerekir. Cep telefonunuza gelen kodu onayladıktan sonra hattınıza mobil ödeme tanımlanır.

Böylece gerek fiziki mağazalarda gerekse web sitelerinde harcamalarınızı mobil üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Mobil ödemenin en avantajlı yanı ise gece gündüz saat farkının olmamasıdır. Mobilödeme bozdurma 7/24 işlemi için siz de geç kalmadan kayıt oluşturabilirsiniz.  

Mobil Ödeme Bozdurma Sistemi Riskli midir?

Mobil ödeme bozdurma sistemi hiçbir şekilde riskli değildir. Cep telefon faturanızı düzenli bir şekilde öderseniz ve güvenilir mağazalardan harcama yaparsanız tamamen güvenilir bir sistemdir. Bunun için sanal da olsa fiziki de olsa daima güvenilir firmaları tercih etmelisiniz.

Mobil ödeme sistemini kullanırken faturanızı düzenli bir şekilde öderseniz, kullanım limitiniz de artış gösterecektir. İlk etapta 70 TL kullanım limiti olurken ilerleyen zamanlarda 1250 TL'ye kadar kullanım hakkına sahip olabilirsiniz. Detaylı bilgi için mobil ödeme firmaları ile görüşebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bariyer Sistemleri Nedir?

Freze Nedir?

Aplik Nedir?