Growtopia Oyunu Nedir?


Öncelikli olarak herkese selam olsun. Bu makalemde size birçok oyuncunun oynadığı Growtopia oyununun nasıl oynandığı hakkında bilgi vereyim istedim. İlk olarak oyunun ne olduğunu anlatarak başlayım.

Growtopia Nedir?

Growtopia oyunu sunucu ile oynanabilen oyunlar arasında yer alır. Oyuncuların kendi aralarında mesajlaşabildiği, arkadaşlarını ekleyebildiği ve takas yapabildiği dünya kurulabilecek olan bir oyundur. İlk olarak 2012 yılında piyasaya sürülmüş olan bu oyun android marketlerde oynanmaya başlanmış ve daha sonrasında da IOS ve Nintendo gibi araçlarda kullanılabilir olacak şekilde geliştirilmiştir.

Growtopia Oyununun Oynanış​ı

Growtopia oyununun özelliği her şeyin tohumdan yetişebiliyor olmasıdır. Oyunda herhangi bir hedef bulunmuyor, fakat oyunda elde etmiş olduğunuz başarılar ve birtakım görevleriniz var.

Oyuna ilk olarak girdiğinizde ipucu olarak bir kitap düşüyor bu sizin oyunu öğrenebilmeniz için özel bir dünyaya gitmenize imkan tanıyor. Oyuna iki basit araçla başlıyorsunuz bunlardan birincisi yumruk atmak diğeri ise blokları kırmak. Growtopia dl satın alınarak oyun içerisinde karakterin geliştirilmesi sağlanabilir.

Oyuncu kendi dünyasını geliştirebildiği gibi diğer dünyaları da ziyaret edebiliyor. Yani şunu söyleyebilirim herkes kendi dünyasını istediği şekilde oluşturabiliyor. Dünyayı kişiselleştirebiliyor olması ise oyunun keyifli yanlarından bir tanesidir. Oyuncular oyun içerisinde blok inşa edebildikleri gibi blokları kırabiliyorlar. Ekilen tohumlar hasat edilebiliyor ve bu hasat işlemi de her türlü eşyayı kapsayabiliyor. Oyuncular başkası tarafından kilitlenmiş olan dünyalarda aktivite gerçekleştiremezler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bariyer Sistemleri Nedir?

Freze Nedir?

Aplik Nedir?