Cin Musallatı ve Cin Çarpması

 


Evrende yalnız değiliz! Dolayısıyla bizim gördüklerimiz kadar göremediğimiz varlıklarında olduğunu bilmeniz gerekir. Örneğin bunlara en güzel tarif cinlerdir. Onların başka bir alemde oldukları bilinir ve iyisi kötüsü olduğu hep söylenir. Bunu medyum hocalar en güzel şekilde tarif ederler. Ancak cinler bazen insanlara da musallat olabilirler. Ve bunun sonucu aslında çok kötü olabilmektedir. Dilerseniz cin çarpması hakkında size neler olabileceğine dair kısa bir bilgi verelim. Almanya büyücü hocalar bu işi yaparken şu şekilde tarif etmişlerdir.

Böyle durumda ilk önce içinizde bir ürperti hissi oluşur. Bu duygu sizin kötü alışkanlıklara yönelmenizi sağlayan bir duygudur. Sizde aniden bir korku ve de sıkıntı hali oluşacağından etrafınızdakiler bu durumun doğrudan farkına varacaklardır. Siz kendinizin ne konumda olduğunu bilmediğiniz için ise size normalmiş gibi gelen bu hareketler her geçen gün biraz daha kötüye gidebilir ve sizi etkisi altına alabilir. Böyle durumlarda en basit şeylerde bile agresifleşebilirsiniz. Örneğin; anne ve babanıza karşı gelme, eşinize çocuklarınıza şiddet şeklinde sayabiliriz.

Dolandırıcı Medyumlar

Cin musallatı olan bir kişinin yapacağı çok fazla bir şey yoktur. Yapması gereken ilk şey bir medyum hocadan yardım almak olmalıdır. Aksi takdir de bu işi kendi başına çözebilmesi mümkün değildir. Gerçek medyumlar kadar dolandırıcı medyumlar olduğunu da bilmelisiniz. Bu sayede seçiminizi daha iyi yapabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bariyer Sistemleri Nedir?

Freze Nedir?

Aplik Nedir?