Toptan İç Giyim Almak Ne Kadar Mantıklı?

 


Bazen insanlar toptancıların sunduğu fiyatları beğenmeseler de farkında olmadıkları bir şey var toptancıların size verdiği fiyatlar toplu alımlar için yüksek görünse de fiyat adete indirgendiğinde adet fiyatının perakendecilere göre oldukça daha az bir fiyat çektiği ortaya çıkacaktır. Bu yüzden toptancıların verdiği fiyatlar toplu bir mal alınacaksa pazarlıklı ya da pazarlıksız oldukça kârlıdır.

Eğer toptan iç giyim almak istiyorsanız bu yolu tercih edebilirsiniz, sonrasını düşünerek aldığınız toptan ürünler fazla olacağı için yine adet olarak kârda olmuş olacaksınız. Tutku iç giyim toptancılığı ile etkileşime geçerek bu fiyatlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yoksa her türlü farklı bir mağaza da bir toptancıdan alış sağlayabiliyor ve üstüne komisyon koyarak sizlere satıyor. Bunun mağduru olmak yerine toptan iç giyim satın almak en mantıklısı.

Toptan İç Giyimi Yalnızca Mağazalar Mı Alabilir?

Türkiye’de bu halk tarafından pek bilinmediği için popüler olmayan bir satış yöntemidir. Çünkü genelde mağazalar bunlardan yararlanır ve hiçbir şekilde kimseye dile getirmek çünkü kendileri kâr sağlamak ister. Örneğin toptan iç giyim için mağazalar 100’er adeti 50TL’den alır fakat halk mağazaya uğradığında satın alım fiyatını adet başı 5TL yaparak çok fazla bir kâr elde etmiş olur. Matematiksel olarak hesaplarsak 450TL kâr sağlamış oluyor.

Siz de tutku iç giyim gibi birçok toptan iç giyimciyle etkileşime geçerek bu durum hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bariyer Sistemleri Nedir?

Freze Nedir?

Aplik Nedir?