E-Pin Nedir?

 


E-pin harf ve sayılardan oluşan bir tür koddur. Toplamda 16 haneden oluşan bu kod sayesinde güvenli bir ödeme yapılabilir ve oyunlarda istenilen ekipmanlar alınarak rakiplerin önüne geçilmek istenilebilir. Oyunlarda belli avantajları yakalamak ve özel ödüllere sahip olmak için kullanılabilmektedir. Oyun içi sezonluk, aylık ve yıllık paketlere ve oyun içi özel sistemlere e-pin sayesinde erişebilmek mümkündür. Online oyunların bulunduğu platformlardan e-pin kodları kullanılarak bakiye yüklenebilir veya abonelik işlemi gerçekleştirilebilir. Ucuz epin satın alındığında ise oyunda istediğiniz bir ekipmanı alabilirsiniz.

E-pin Nasıl Kullanılır?

Oyunobi sitemizden satın aldığınız epinleri kullanacağınız sisteme göre farklı şekilde uygulayabilirsiniz. Eğer ki oyun içi içeriğe yönelik bir epininiz varsa mağaza ya da hesabının bulunduğu sayfa üzerinden e-pini aktive edebilirsin. Oyun platformları için aldığın e-pinleri ise genelde plartformdaki cüzdan ödemeler, abonelik yada hesap bölümlerinden etkinleştirebiliyorsunuz.

E-pin Nerede Kullanılır?

Epin satın aldıktan sonra kozmetik gibi oyun içeriklerine sahip olabilirsiniz. Oyunların neredeyse tamamında ya da platformlarındaki oyunlarda kullanabilirsiniz.

Online oyun siteleri kullanıcılara daha keyifli oyun ortamı ve imkanı sağlayabilmek için sürekli olarak kendilerini geliştirmeye ve oyunculara rakiplerinden sıyrılabilmeleri için avantajlar sunmaya odaklanıyor. Oyuncular satın aldıkları ekipmanlarla birlikte bunu yaparken oyundan aldıkları keyfinde yüksek olmasına imkan sağlıyor. Sonuç olarak her zaman kaliteli oyun oynamak istediğinizde alternatifleri değerlendirerek daha çok eğlenebilirsiniz.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bariyer Sistemleri Nedir?

Freze Nedir?

Aplik Nedir?